Aquesta és una pàgina web sobre pintura abstracta. Crec que l'art abstracte és una de les activitats humanes més estranyes, variades i fascinants que existeixen. A la secció "Estils" hi ha recollides obres de pintors que han format part de moviments artístics importants i que amb la seva recerca van eixamplar l'horitzó de les arts plàstiques fins a límits sorprenents.

 

També hi exposo les obres que col·lecciono, bàsicament pintura abstracta catalana del segle XX. Alguns dels artistes locals, sobretot en la segona meitat del segle passat, van tenir un paper destacat en l'art abstracte internacional. Però m'interessen també els artistes de segona fila, aquells que poques vegades estan representats en els museus. Molts tenen una obra i una trajectòria sòlides, malgrat les dificultats.

 

A la web també hi ha una mostra de les obres que faig en el meu temps lliure, en les quals m'agrada fer servir tècniques de l'art abstracte i barrejar-hi matèria orgànica i inorgànica. En els formats grans intento representar sobretot microcosmos marins, origen de la vida al planeta Terra. Les obres petites podrien definir-se com a poemes matèrics. 

 

This is an example of a HTML caption with a link.